Memo Plus Gold Memory enhancer
Memo Plus Gold Business PortalOze Marketing telah ditubuhkan pada tahun 1997. Aktiviti utama perniagaan syarikat adalah untuk memasarkan produk-produk herba berasaskan kaedah Ayurveda yang dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan secara keseluruhan.

Semua produk-produk keluaran syarikat telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan telah disahkan halal serta selamat di gunakan.

Profil Kami

Oze Marketing Sdn BhdSebagai jenama yang terkemuka di pasaran untuk produk berasakan Ayurveda, kita menitik beratkan tahap kualiti, keselamatan dan keberkesanannya depelihara.

 

More Info

Memo Plus Gold

memo plus goldsFormula memori herba diekstrak dari tumbuhan Brahmi. Memo Plus Gold meningkatkan daya ingatan dan merupakan makanan bagi sel-sel otak.

 

More Info

Eaziflex

eaziflex muscle painRamuan herba Ayurvedic seperti Salai Guggul dan Piper Longum dikenal pasti berupaya melegakan simptom keradangan dan kesakitan.

 

More Info

 

Lihat, Fikir dan Ingat Selama-lamanya

Sila menonton video ini, ia mungkin mengubah hidup anda & menentukan masa depan anak anda. << >>

Berita Terkini

5 SIKAP UNTUK MENCAPAI KEJAYAAN!

05/07/2016

Anda ingin mencapai kecemerlangan dalam pelajaran? Sudah tentu, bukan? Tetapi, ingatlah, kejayaan tidak datang bergolek. Kejayaan hanya akan diperoleh dengan usaha yang gigih dan terancang, serta keazaman yang kuat. Oleh.. read more

PENTINGNYA PENGURUSAN MASA

05/05/2016

Anda tentu pernah mendengar pepatah “Masa itu emas”. Ini bermakna masa itu adalah sangat berharga. Kalau anda kekurangan wang, anda boleh meminjamnya, akan tetapi, masa yang telah berlalu, tidak dapat.. read more

Tip Capai Kejayaan : PERSEDIAAN PSIKOLOGI PELAJAR

04/18/2016

    Hari peperiksaan adalah tempoh waktu yang amat penting bagi pelajar-pelajar yang masih bersekolah atau mengikuti pengajian. Saat yang pasti dilalui oleh setiap orang daripada kita semua bukan? Di.. read more