Memo Plus Gold ketika Berpuasa

Posted on June 30, 2014 · Posted in Memo Plus Gold

Sempena bulan puasa yang mulia ini, Oze Marketing mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam. Lazimnya kita merasa keletihan di permulaan bulan ini kerana badan kita belum biasa lagi untuk tidak makan dan minum di siang hari. Oleh kerana itu, tenaga untuk melakukan tugasan mungkin berkurangan. Manakala pelajar dan anak-anak kita mengadu kelaparan dan ingin berbuka lebih awal.

Atasi masalah ini dengan mengamalkan Memo Plus Gold setiap hari. Memo Plus Gold membantu otak anda lebih aktif seterusnya memberi isyarat tenaga itu ke seluruh tubuh badan. Anda akan merasa lebih segar dan cergas sepanjang hari selain menikmati ingatan yang lebih baik.

Memo Plus Gold merupakan produk berasaskan herba dan selamat digunakan secara berterusan. Telah berada di pasaran Malaysia semenjak tahun 1997, Memo Plus Gold mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan mendapat sijil halal dari badan Islam yang diiktiraf JAKIM.

Oleh itu dapatkan Memo Plus Gold sebagai makanan tambahan untuk keluarga anda di bulan puasa ini ya. Bayangkan Sebagai Seorang Isteri, Ibu, Pekerja, Pengajar Dan Pelajar...Kini Lulusan Sarjana Yang Berjaya - Oleh Nur Qistina Binti Abd AzizMemo Plus Gold

0saves


Sekiranya anda meminati post ini,sila kemukakan catatan atau or langgani RSS feed RSS feed menerima artikel yang akan datang terus ke pembaca feed anda.