Rahsia Seorang Pelajar Pintar & Cemerlang Yang Memperolehi Anugerah Dekan di Universiti UUM Setiap Semester

Posted on October 15, 2012 · Posted in Testimoni

Setiap pelajar yang melalui alam pendidikan menengah pastinya punyai cita-cita untuk melanjutkan pelajaran ke tahap yang lebih tinggi lagi selepas menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia(SPM). Pendidikan di menara gading merupakan sesuatu yang diimpikan oleh para pelajar yang berminat untuk mengembangkan lagi pencapaian akademik mereka. Para ibu-bapa juga pastinya akan berbangga sekiranya anak mereka berjaya menjejakkan kaki mereka ke menara gading.

Saya, Nurhamizah, berasal dari Johor, pada mulanya bukanlah seorang pelajar yang cemerlang ketika diawal sesi persekolahan peringkat menengah. Saya lebih dikenali sebagai kaki tidur dan pengacau di dalam kelas. Saya sering rasa mengantuk dan kerap tertidur hingga menyebabkan saya tercicir dalam kebanyakkan mata pelajaran. Para guru ada juga mengadu kepada ibu dan bapa perihal saya yang kurang memberi tumpuan dalam kelas dan sering tertidur. Sekiranya tidak tertidur di dalam kelas, saya lebih kerap mengganggu rakan-rakan berbanding mendengar penerangan cikgu.

Apabila saya memasuki tingkatan dua, ibu saya mula terdengar tentang produk Memo Plus Gold yang dapat membantu meningkatkan daya tumpuan dan menguatkan tahap pengekalan ingatan juga serta meningkatkan kecergasan tubuh. Lantas ibu pun mendapatkannya untuk saya bagi mengatasi masalah mengantuk di dalam kelas dan tidak fokus.

Dalam seminggu yang pertama, saya sudah merasakan kesan tindakbalas awal. Kecergasan tubuh dan kesegaran minda mula meningkat. Secara perlahan-lahan tahap pembelajaran saya mula menampakkan kemajuan dari hari ke hari. Perasaan mengantuk tidak lagi menguasai diri saya. Saya semakin berjaya meningkatkan daya tumpuan kepada apa yang diajar oleh para guru. Malah saya semakin berminat terhadap pelajaran dan tidak lagi merasa bosan apabila menghadapi matapelajaran sukar terutamanya yang memerlukan penghafalan. Ternyata keputusan ibu untuk mencuba Memo Plus Gold ke atas saya merupakan satu pilihan yang tepat dan bakal merubah pencapaian saya.

Rentetan daripada itu, prestasi saya dalam pembelajaran mencapai tahap terbaik dengan keputusan cemerlang di dalam peperiksaan. Saya kerap kali menduduki tempat petama atau kedua di dalam kelas apabila keputusan peperiksaan diumumkan. Tahap peningkatan ini berterusan sehinggalah saya menduduki peperiksaan SPM.

Alhamdulillah, saya berjaya mencapai keputusan yang baik apabila keputusan SPM diumumkan. Ibu saya merupakan antara orang yang paling gembira dan berbangga dengan keputusan SPM saya kerana sebelum ini saya boleh dikategorikan sebagai seorang pelajar yang lemah. Beliau sangat bersyukur kepada Allah S.W.T dan berterima kasih kepada Oze Marketing kerana mengeluarkan produk hebat seperti Memo Plus Gold. Ia telah mendorong suatu TRANSFORMASI AJAIB di dalam diri saya.

Dengan harga serendah RM59.90 bagi 60 biji Memo Plus Gold, ia merupakan pelaburan terbaik yang pernah saya lakukan demi kemajuan pelajaran saya. Dan saya memastikan agar tidak ketinggalan untuk mengambil 2 biji Memo Plus Gold setiap hari selepas makan.

Kini saya sedang melanjutkan pengajian di Universiti Utara Malaysia (UUM) pada tahun ke tiga dan masih lagi

mengamalkan Memo Plus Gold. Saya berjaya meneruskan kecemerlangan dengan memperolehi anugerah Dekan bagi tiga tahun berturut-turut dimajlis anugerah pelajar cemerlang. Kadang-kala kuliah saya bermula seawal jam 8.00 pagi dan habis selewat jam 11.00 malam dan keesokkannya pula saya perlu bangkit seawal 6.00 pagi untuk menunaikan solat subuh dan membuat persediaan ke kuliah. Jadual yang padat ini sedikit pun tidak mengganggu tahap kesihatan mental dan fizikal saya dengan adanya Memo Plus Gold . Malah saya sentiasa berasa cergas, peka dan bertenaga dalam mengharungi cabaran menjalani kehidupan selaku mahasiswi.

Terima kasih kepada MEMO PLUS GOLD kerana membantu saya melakukan perubahan diri dan menyerlahkan POTENSI diri saya dalam kemajuan akademik. Anda di luar sana juga patut mencubanya sekiranya anda ingin melakukan perubahan dalam hidup sebagai seorang pelajar. Jadilah pelajar yang cemerlang bermula hari ini, anda pasti akan menjadi kebanggaan ibu bapa anda dikemudian hari.

Bak kata pepatah, “Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan”. Memo Plus Gold merupakan suatu pilihan yang tepat untuk diri saya mahupun  untuk seisi keluarga. Jikalau saya sudah bertindak, bagaimana dengan pelajar pelajar yang lain di luar sana? Anda juga patut mengambil langkah yang sama.

Pembelian Memo Plus Gold atas Talian Internet, Klik Dan Pesan Sekarang!

Sila Pilih Destinasi Penghantaran, Semananjung Atau Timur Malaysia dibawah.


Pilih Semananjung Atau Timur Malaysia:
NO. Telepon Anda
Penggunaan efektif

Dos: Bagi dewasa, satu kapsul dua kali sehari selepas makan dan bagi kanak-kanak (7 hingga 12 tahun) satu kapsul sehari selepas sarapan. Pengguna disarankan supaya terus mengambil MEMO PLUS GOLD sekurang-kurangnya 3 bulan untuk mendapatkan kesan yang ketara, selepas tempoh itu pengguna boleh mengambil satu kapsul sehari jika mahu.Memo Plus Gold

0saves


Sekiranya anda meminati post ini,sila kemukakan catatan atau or langgani RSS feed RSS feed menerima artikel yang akan datang terus ke pembaca feed anda.