Adakah Anda mencari cara MENINGKATKAN KEUPAYAAN PEMBELAJARAN dan MENGHAFAL Anda?

Ketahui Cara Mencapai Kuasa Sebenar Minda Anda & Mencapai Tahap Kejayaan Yang Tidak Pernah Anda Terfikir dengan Penguat Ingatan Semula Jadi
MEMO PLUS GOLD!Memo Plus Gold Halal Certificate

Klik disini untuk pengesahan Jakim


Tuan/Puan yang dihormati,

 

Beberapa tahun sebelum ini, persoalan di atas tidak ada jawapannya. Hanya rawatan klinikal sahaja boleh meningkatkan ingatan dan fungsi otak. Anda perlu berjumpa dengan pakar psikiatri, menjalani terapi dan mengambil pil. Namun begitu, anda masih tidak berpuas hati dengan hasilnya. Harapan untuk pulih adalah suram.

Kini tidak lagi, perkembangan terkini dalam bidang sains yang menggabungkan kebijaksanaan zaman dahulu dan perubatan moden telah membolehkan ingatan ditingkatkan tanpa perlu bergantung pada rawatan klinikal dan hasil yang diperoleh juga sangat memuaskan. Betul! Akhirnya anda mempunyai cara menguatkan ingatan anda tanpa perlu bimbang akan kesan sampingan rawatan klinikal atau isu kebergantungan yang lain.

Ayurveda - sains perubatan kuno India - telah menjadikan ini satu kenyataan. Institut Penyelidikan Dadah Pusat (CDRI – Central Drug Research Institute), Lucknow, sebuah makmal di bawah Majlis Penyelidikan Saintifik & Industri, New Delhi, India telah membangunkan suatu formula penguat ingatan semula jadi berasaskan tumbuhan tunggal yang unik - BESEB (Sari Terpiawai Diperkaya Bacoside Bacopa) daripada herba Bacopa monniera. Herba ini lebih dikenali dengan nama Brahmi. Ia telah digunakan dalam Sistem Perubatan Ayurvedik sebagai herba tradisional sejak lebih 3000 tahun untuk menguatkan ingatan dan melancarkan pembelajaran.

Orang Biasa Boleh Mencapai Kejayaan Luar Biasa Hanya Dengan Memanfaatkan Kuasa Ingatan Mereka
Memo Plus Gold adalah JAWAPAN untuk INGATAN Anda


Pembelajaran Tidak Lagi Sama Seperti Dulu

Berikut adalah pendapat pengguna kami:


Nor Hamizah, UUM Sintok, Kedah.

Alhamdulillah, selepas saya mengambil Memo Plus Gold saya menjadi lebih fokus di dalam kelas dan keputusan peperiksaan saya juga semakin baik. Semasa berada di bangku sekolah menengah, saya berupaya mendapat tempat pertama dan kedua dalam setiap peperiksaan yang diduduki.
Sekarang saya sudah menyambung pelajaran di salah sebuah universiti utama di Malaysia iaitu Universiti Utara Malaysia (UUM, Kedah) dan saya kini berada di semester ketiga dan masih mengamalkan pengambilan Memo Plus Gold. Saya berbangga untuk mengatakan bahawa saya berjaya memperoleh tiga Anugerah Dekan kerana mendapat keputusan yang cemerlang di dalam peperiksaan.


Noraini Ismail dari Kuantan, Pahang

Saya  mula mengambil Memo Plus Gold pada 2008. Sepanjang tempoh itu, saya mula merasakan bahawa daya ingatan saya semakin baik.  Salah satu bukti yang ketara ialah apabila sayaleh mengingat dan melafazkan ayat-ayat suci Al-Quran untuk salah satu subjek peperiksaan saya dengan mudah.
Selain itu, salah satu bukti terbesar kejayaan produk ini  ialah apabila saya berjaya mendapat9A di kur dalam PMR. Saya bersyukur kerana berpeluang untuk menggunakan Memo Plus Gold dari awal lagi sehingga sekarang saya mempunyai ingatan yangbagus dan saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang.Siti Nur Aminah dari Maktab Tahfiz Jenjarom, Banting.

Dalam peperiksaan akhir tahun 209, saya merupakan pelajar terbaik di dalam kelas saya. Saya juga merupakan seorang pelajar yang aktif di dalam sukar dan aktiviti kurikulum yang lain sehinggakan semua guru mengenali saya. Memo Plus Gold membantu saya untuk kekal aktif, kuat mental dan fokus dalam setiap perkara yang saya lakukan. Saya juga tidak pernah penat untuk belajar pada waktu malam walaupun terlibat dengan pelbagai aktiviti pada waktu siang, kata Siti Nur Aminah.

MEMO PLUS GOLD adalah PENYELESAIAN yang TEPAT
untuk Menguatkan Ingatan Anda

Produk revolusioner ini menggabungkan kebijaksanaan Ayurveda kuno, sifat herba Brahmi yang ajaib dan inovasi termaju perubatan moden dan terciptalah satu produk yang didapati memberi keputusan yang menakjubkan!

Dengan segala faedah yang boleh diperoleh oleh pengambil MEMO PLUS GOLD,  dapat dirumuskan bahawa MEMO PLUS GOLD adalah penyelesaian paling berkesan untuk penguat ingatan yang terdapat dalam pasaran hari ini!Dos yang disyorkan:
Satu kapsul dua kali sehari selepas makan untuk dewasa dan satu kapsul sekali sehari selepas sarapan untuk kanak-kanak (7 hingga 12 tahun). Dinasihatkan mengambil MEMO PLUS GOLD berterusan sekurang-kurangnya 3 bulan untuk memperoleh kesan yang ketara, dan mengekalkan mengambil satu kapsul sehari selama yang diinginkan.


Dapatkan Penguat Ingatan MEMO PLUS GOLD hari ini!

Catatan Penting:  Kami hanya menghantar Memo Plus Gold ke Malaysia (Semenanjung & Sabah & Sarawak). Untuk penghantaran ke negara lain, sila hubungi Ibu Pejabat kami di telefon: 603-62752020 untuk maklumat lanjut.

Sila Pilih Destinasi Penghantaran, Semenanjung atau Sabah dan Sarawak di bawah sebelum mengklik butang Pesan Sekarang.
Select West Or East Malaysia Below:
Requires Your Phone Number


Home | Contact Us | Disclaimer | Private Policy | Term of Use