Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 5 Semester Berturut-turut – Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan

Posted on May 6, 2015 · Posted in Testimoni

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan.

Walau siapapun anda, hakikatnya anda hidup dan bernafas dimuka bumi ini. Dari apa yang akan saya kongsikan ini akan mengubah siapa jua diri anda hari ini dimasa akan datang. Hanya dalam tempoh 6 bulan segalanya bakal berubah.Tidakkah anda impikan berdiri di atas sebuah pentas sebagai seorang pelajar yang berjaya dengan merangkul gelaran pelajar terbaik? Bayangkan, linangan air mata yang mengalir serta riak senyuman kebaggaan diwajah ibubapa anda dikala anda berada diatas pentas tersebut? Ikuti kisah saya yang akhirnya impian tersebut dapat direalisasikan.

Ketika ditingkatan 5 yakni sewaktu keputusan peperiksaan SPM dikeluarkan, saya hanya mampu memperoleh 5A sahaja. Walaupun nampak berjaya pada pandangan orang lain, rasa-rasa anda bagaimanan perasaan saya? Semestinya saya masih lagi berasa tidak begitu berpuas hati kerana usaha saya selama bertahun-tahun disekolah serta harapan ibubapa yang tinggi tidak dapat saya laksanakan dengan lebih baik. Walaubagaimanapun, saya kemudian diterima untuk melanjutkan pelajaran di UiTM Perak dalam jurusan Bangunan. Mengenangkan pembelajaran serta cara hidup di universiti yang semakin mencabar, saya sedar saya perlu ikhtiarkan sesuatu agar kali ini impian saya itu terlaksana iaitu menjadi pelajar yang cemerlang. Oleh itu, saya perlu perbaiki perkara-perkara yang menjadi halangan kepada kejayaan yang saya impikan.

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan.

Sijil Dekan Semester 1

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan.

Sijil Dekan Semester 2

Sebelum saya memasuki sesi pembelajaran di universiti pada bulan 6, 2012, saya telah terbaca mengenai satu produk diakhbar yang menyatakan mampu membantu kepada halangan-halangan yang saya hadapi sewaktu disekolah dahulu iaitu produk Memo Plus Gold. Saya begitu tertarik dengan testimoni-testimoni yang memaparkan keberkesanannya. Saya begitu teruja apabila mengetahui ada produk yang dapat membantu saya menyelesaikan halangan-halangan yang menjadi penghalang untuk saya mencapai kejayaan cemerlang dalam pelajaran. Saya kemudian mengkhabarkan kepada ibubapa saya dan mereka mengetahui kebaikkannya lalu melaburkan wang untuk membeli produk Memo Plus Gold ini dengan harapan produk ini dapat membantu saya untuk memajukan diri.

Setelah mengamalkan Memo plus Gold ini secara konsisten dalam tempoh 6 bulan, saya mula menampakkan keberkesanan produk ini. Hidup saya benar-benar berubah 180 darjah. Saya merasakan tindakan positif sedang berlaku kepada diri saya. Semakin hari semakin bertenaga dan semakin hari semakin bersemangat. Saya tidak berasa kepenatan dalam menjalankan aktiviti sebagai seorang pelajar universiti. Gambarkanlah, sewaktu kuliah, saya dapat memberikan tumpuan sepenuhnya dan ia membuatkan setiap subjek itu menarik perhatian saya untuk mempelajarinya dan saya juga dengan mudah dapat memahami perkara yang diajar serta dapat mengingati fakta-fakta penting. Sekarang, sedarkah anda, salah satu halangan saya iaitu sifat lupa, kini sudah semakin berkurangan dan daya ingatan saya semakin meningkat. Saya juga dapat mengekalkan tenaga untuk belajar sehingga larut malam dan yang paling menggembirakan, saya tidak berasa mengantuk dan lesu untuk memulakan kuliah keesokkan paginya. Ternyata Memo Plus Gold ini benar-benar berkesan mengubah saya.

Saya mula merasakan perubahan yang lebih ketara lagi. Hal ini dibuktikan apabila saya memperoleh gred yang tinggi dalam keputusan peperiksaan akhir bagi setiap semester, sehinggakan memperoleh anugerah Dekan selama lima semester berturut-turut. Bayangkan anda berada diitempat saya? Saya sendiri terkejut dengan keputusan yang saya peroleh apatah lagi ibubapa saya. Kini, saya sudah pun berada di semester keenam dan pastinya saya akan meneruskan dan mencipta kejayaan sehingga ke penghujung pengajian saya. Tiada yang lebih menggembirakan saya apabila melihat senyuman kebanggaan yang terukir diwajah kedua ibubapa saya. Berkat, doa dan usaha, kini, saya sudah berada separuh daripada kejayaan yang saya impikan.

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan

Examination Result Semester 1

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan.

Examination Result Semester 2

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan.

Examination Result Semester 3

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut - Ujar Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan

Slip SPM 2011

Hanya Dari 5A SPM, Kini Pelajar Cemerlang Dengan Anugerah Dekan 3 Semester Berturut-turut Oleh kerana keberkesanan Memo Plus Gold ini terhadap perubahan diri saya, saya seperti menjadi tumpuan kepada rakan-rakan. Sebenarnya rakan-rakan di universiti mula mengagumi pencapaian dan perubahan saya. Mereka berminat untuk mengetahui bagaimana saya dapat melakukannya, bukan sekali tetapi lima kali. Lalu saya membongkarkan rahsianya kepada mereka iaitu produk Memo Plus Gold. Kini, saya terus mempromosikan produk ini kepada rakan-rakan universiti dan berharap agar kami bersama-sama mencapai keputusan yang cemerlang dalam pelajaran. Setelah dijelaskan kepada mereka, mereka benar-benar menginginkannya, memandangkan harganya juga berpatutan. Dengan produk ini, saya tidak perlu lagi menghabiskan duit untuk program-program yang sangat mahal yurannya tetapi tidak memberikan input yang positif kepada diri. Gambarkan, secawan teh atau kopi yang anda minum setiap hari, kosnya lebih tinggi jika hendak dibandingkan dengan Memo Plus Gold yang dihitung seharian penggunaannya. Tidakkah begitu?.

Sekiranya anda merasai seperti apa yang saya rasakan saat ini, pastinya anda inginkan pengalaman ini. Terima kasih Memo Plus Gold. Kini, saya sudah pun memperoleh perubahan tersebut. Anda bila lagi?

Gambarkan, diri anda 6 bulan dari sekarang jika anda melakukan sepertimana yang saya telah lakukan. Oleh Khairunnisa Binti Ahmad Zakuan.Memo Plus Gold

0saves


Sekiranya anda meminati post ini,sila kemukakan catatan atau or langgani RSS feed RSS feed menerima artikel yang akan datang terus ke pembaca feed anda.